culture shock #1

Ruimte is schaars en op school leer je heerlijk naief en beschermd je vaardigheden aanscherpen. Maak je zelf niets wijs. Je bent hopeloos op jezelf aangewezen als je iets met jouw kunsten wilt doen in de grote boze wereld. Wens je je ziel niet te verkopen aan een afgezaagde chef of sjacheraar die je huur aftroggelt? Wil je zo snel mogelijk jezelf bevrijden van dat aftandse managerbaasje die je slechts een hongerloon gunt terwijl de winsten van zijn bedrijf gaan naar steeds méér activiteiten en efficientere manieren die het klimaat, fauna, flora en dagelijkse portie gezond verstand om zeep helpen? Heb je geen suikeroom of kleinburgerlijke ouders die zich hebben kapotgewerkt om jou datgene te kunnen geven waar je nooit om gevraagd hebt? Wij bij AliëNatie9000 zien je graag komen!