Contact

Facturatiegegevens
El Laboristo vzw
BE 0725.533.868
Bijlokevest 56
9000 GENT

Je bent steeds welkom om een van onze werkmomenten te bezoeken om meer tekst en uitleg te vragen.

Zoek je een ruimte om te experimenteren dan ben je welkom bij El Laboristo! Voorwaarde is wel dat je dit leerproces niet voor jezelf houdt, maar ook actief deze nieuwe leersituatie deelt met anderen. Heb je toch eerst hulp nodig bij de opstart? El Laboristo heeft haar eigen machines om hout-en metaal te bewerken. We weten hoe de binnenkant van de meeste huishoudapparaten er uit ziet en trekken onze slag met PCB’s en een soldeerbout. Onze gasoven kan je gebruiken om textiel te verven of gewoon om eens lekker te koken!

Past jouw project in de planning en opzet van El Laboristo? Dan willen wij zelfs enkele investeringen van jou overnemen! Zo kan je zorgeloos jouw hobby uitbreiden en bijdragen tot onze volledige leerschool!

Heb je een locatie die wat stil staat en een nuttige invulling kan gebruiken? El Laboristo stelt zich graag ten dienste van jouw buurt of wijk en helpt je graag om een nieuwe leersituatie op te starten! Dat kan gaan van een fietsatelier of zomerbar – mogelijkheden genoeg om elkaar beter te leren kennen!

Ken je iemand die wat verloren loopt of vang je mensen op die een bepaald (studie-)traject moeten doorlopen? Iemand van El Laboristo komt graag eens horen om samen op zoek te gaan naar een activiteit die voor beide partijen zinvol en vooral plezant kan zijn!

Stuur een email naar tomas@el-laboristo.org en wie weet groeit er wat 😉