buy local #3

“Ehja – allemaal stoere klap van die artiesten. Maar ik bepaal zelf wel wat kunst is! Anarchistische statements verspreiden en zogezegd de wereld willen verbeteren. Laat maar uit. Ik ben tenminste humanist!”

Aho – hee wacht daar, heel even, want de wereld wordt er precies toch ook niet beter op met jouw nuchtere, neutrale en wetenschappelijke vredelievende idealen?! Speel je sociale rol oprecht en zeg waar het opstaat: “Ik ben CONSUMIST”. (Dat was bij wijze van beeldspraak).

Niet leuk om te horen? Niet getreurd! Bij AliëNatie9000 verwelkomen wij je met open armen. Power to the consumer – daar geloven wij in! Als kunstverzamelaar bepaal je op dit platform zelf de aankoopprijs. Vrije bijdrage of faire bijdrage, je ziet maar. We hebben het volste vertrouwen in jouw inlevingsvermogen van elke kunstenaar. Wij weten zeker dat JIJ weet hoeveel tijd, energie, materiaal, transportkosten en studie in het kunstobject of uitvoering zit verwerkt.

Je bent dus volgens ons perfect capabel om al dat moois zélf naar waarde te schatten. Daarmee doen wij niets af van jouw meest individuele expressie van de meest individuele gevoelens die jij zo mooi en wereldbeeldbevestigend in EURO kan uitdrukken.